Jag, Charlotta Lundin, är Diplomerad Coach via Hälsoakademin Europa, (godkänd av ICF) och jag ägnar mig främst åt karriär- och entreprenörcoaching. Jag har tidigare erfarenhet av att vara mentor för invandrarakademiker och som jobbmentor i högstadieskolor. Min bakgrund har jag inom i marknadsföring och kommunikation, på företag som Unilever, Philips och Arla Foods samt HR-avdelningen på Business Sweden (tidigare Exportrådet). Jag har ett nära samarbete med Juseks karriärstödsavdelning och uppdrag för Unionen. Jag har ägnat mig åt mentorskap och coaching sen 2010.

Under 2016 gjorde jag fyra stycken podcast tillsammans med Jusek på temat ”Så får du din bästa karriär”, lyssna på dessa via Itunes, klicka här.

Vid sidan av mina coachinguppdrag driver jag kontorshotellet TheLoft på Kungsholmen, arbetar som HR-konsult och driver karriärportalen Businesswomen.se som ger inspiration för kvinnliga talanger online men också har ett IRL kvinnligt nätverk i Stockholm som träffas en gång i månaden.

Jag tycker att människor ska ta vara på sitt liv och sin tid och göra det bästa av det, och som coach hjälper jag till med just det. Ibland krävs vissa förändringar i tankebanorna, en tydlig målsättning och ny motivation, för att det ska ske stora positiva förändringar.

Som coach är jag utbildad i en samtalsteknik som är bevisad effektiv när det gäller att sätta personliga mål och driva igenom önskade förändringar.

Ni hittar mer information om mig på charlottalundin.se

Charlotta Lundin, Diplomerad Coach

 

Utbildningar:

Företagsutbildning för växande företag – Academy of Excellence

Gruppcoach – Coach of Sweden

Certifierad Coach – Hälsoakademin Europa AB

PR & Kommunikation – Berghs School of Communication

Skriva för att övertyga – Berghs School of Communication

Journalistik – Poppius journalistskola

Magister i företagsekonomi, inriktning marknadsföring – Uppsala Universitet